Centar za odvikavanje od ovisnosti - Marjanovac

Centar za odvikavanje od ovisnosti - Marjanovac

Dr. Jože Hren i dr. Sanja Radetić Lovrić posjetili Centar Marjanovac

Naš Centar posjetili su  dr. Jože Hren i dr. Sanja Radetić Lovrić u svojstvu istraživanja i evaluacije sprovođenja Državne strategije nadzora nad opojnim drogama, sprječavanja i suzbijanja zloupotrebe opojnih droga u Bosni i Hercegovini za period 2009 – 2013. U vrlo ugodnom i konstruktivnom razgovoru sa predstavnikom EU komisije za sprovođenje Državne strategije nadzora nad opojnim drogama, sprječavanja i suzbijanja zloupotrebe opojnih droga u Bosni i Hercegovini upoznali smo se sa iskustvima i stavovima EU i spoznali da se BiH po navedenom pitanju uvelike razlikuje od EU.

Radio Marija

Od rujna mjeseca 2013. godine započimamo uređivanje i vođenje emisije na Radio Mariji pod naslovom: “U SLUŽBI ŽIVOTA“ gdje se promiču opće ljudske i vjerničke teme kao djelatnost u Centru Marjanovac – gostovanje UG Biram život.

Tribina, Banja Luka, 2013

DSCN6071.JPG

Evropske akademije pri Banjalučkoj biskupiji  organizirala je u svojim prostorijama  22.05.2013.  Tribinu na temu: Ovisnost - problem pojedinca, obitelji i ili društva.  Predavači su bili Udruženje roditelja za pomoć u prevenciji i borbi protiv ovisnosti Biram Život Banja Luka i djelatnici Centra za odvikavanje od ovisnosti Marjanovac iz Aleksandrovac koji su nastojali prenijeti svoje desetogodišnje iskustvo rada sa ovisnicim i njihovim obiteljima radeći po programu Projekt Čovjek. Ovom prilikom Udruženje roditelja Biram Život  predstavilo se po prvi puta javnosti nakon svoje službene registracije  i upoznalo skup sa razlozima nastanka i  ciljevima djelovanja.  Bio je to prvi zajednički nastup ovih dviju nevladinih organizacija u sklopu obilježavanja desetogodišnjeg djelovanja Centra Marjanovac i grupe samopomoći za roditelje u Banja Luci koja je pod okriljem Centra Marjanovac prerasla u Udruženje roditelja Biram Život.  Vjerujemo da će ovakovih susreta na ovim našim prostorima RS I BiH biti sve više i nastojanja da se pomogne mladima i njihovim obiteljima u rješavanju problema ovisnosti u svoj njegovoj složenosti.  

Koordinatorica Centra Marjanovac

Amata Anđelić

Dobrodošli na eksperimentalnu web stranicu Centra Marjanovac, Aleksandrovac - BiH. Pojedini dijelovi i sadržaji su u izradi. Molimo strpljenje i zahvaljujemo na razumijevanju!

© 2015 Copyright Centar Marjanovac, Aleksandrovac - BiH. Sva prava pridržana.